Teknik Bilgiler

25.12.2021
  YENİ   GRAYSCALE SYSTEM GRİ TONLAMALI BASKI SİSTEMİ


GRAYSCALE / GRİ TONLAMALI BASKI TEKNOLOJİSİ ve FAYDALARI
  1. Geleneksel olarak geniş formatlı inkjet baskı makinelerinin baskı kafası, sabit damla boyutu kullanırdı. Üretim hızı için yüksek performans ve görüntü kalitesi arasında bir çelişki vardı. Özellikle cilt tonlarını basarken baskının grenli görünümü ile ilgili sorun vardı. Bu durum ise light CMYK boyaların kullanımıyla çözülmüştü. Ancak bu yöntemde daha fazla boya kullanılmaktaydı.
  2. Gri tonlamalı baskı kafası teknolojisi gerçek seri üretim düzeyindeki büyük formatlı inkjet yazıcılar için uygulanmaktadır. Gri tonlamalı baskının sektörün baskı kalitesini nasıl etkilediği aşikardır. İnç başına nokta (dpi) çözünürlüğünün mekânsal ölçüsü yalnızca tekli / ikili damlacıkları ölçerken geçerlidir. Bu yazıda, görünür çözünürlüğün veya görüntünün fiziksel gerçeklikte olduğundan daha fazla ayrıntlya sahip olarak nasıl algılandığı ve baskı kalitesini değerlendirmek için görünür çözünürlüğün yeni standart olarak kullanılması ile Gri Tonlamalı Baskı Teknolojisinin faydaları anlatllmaktadır.
Light Renklerle Baskı Kalitesinin Geliştirilmesi
  1. Light renkler, kullanıcının gözünü kandırarak, baskıyı, doğal çözünürlüğünden daha yüksek bir çözünürlüğe sahip olarak algılamanın bir aracı olarak kullanılır. Başka bir deyişle, light renkler, özellikle, cilt tonlarının ve dörte birlik kısımlarının grenli görünümünü azaltmak için bir görüntüye ikinci bir daha açık ayrıntl düzeyi sunar. Light renkler genellikle koyu renklerin optik yoğunluğunun % 40'ını oluşturur. Örneğin, % 40 yoğunlukta açık mavi yazdırıyorsanız, yazıcı normal % 40 Cyan renk yerine yaklaşık % 100 Light Cyan kullanacaktlr. Light renk, baskıyı hoş ve pürüzsüz bir dolguya dönüştürür ancak daha fazla mürekkep kullanılması kaçınılmazdır.
Değişken Damlacıklı Gri Tonlama Teknolojisini Kullanan Üstün Kalite

1.Değişken damla boyutlarının aynı baskıda kullanılması (değişken damla gri tonlama baskısı) görüntüleme teknolojisinde belirgin bir iyileşme sağlar. Damla boyutu küçü ldükçe gözün algılaması, light renklerin yönteminden daha az mürekkep kullanırken, noktalar kaybolarak bir fotoğraf gibi sürekli ton haline gelir. Gerçek değişken damla gri tonlamalı baskı kafaları isteğe bağlı olarak değişen hacimlerde damlacıklar üretebilir. RIP sayesinde, belirli görüntü özellikleri için uygun damlacık boyutunu belirtebilirsiniz. Örneğin, küçük metin ve ince çizgi ayrıntllarıyla baskılar üretirken küçük damla boyutlarını kullanın. Orta damlalar cilt tonları için ve pürüzsüz ton geçişleri için idealdir. Mürekkep yoğunluğunun yüksek olduğu alanlar veya düz renklerin geniş alanları için daha büyük bir damla boyutu seçin. Gri tonlama sayesinde, kusursuz cilt tonları, daha pürüzsüz gölgeler, degradeler ve daha pürüzsüz renk geçişleri ile ince detaylar ortaya çıkar. Light renklerle baskı yaparken elde edilen görüntü kalitesini aşan; fotografik bir görüntü kalitesinde olur. Baskıdaki belirli özelliklere dayalı olarak damla hacmini değiştirebildiğiniz için, baskı süresince ve desenden desene görüntü kalitesindeki tutarlılık sayesinde de ek fayda sağlarsınız.

2.Gri tonlama teknolojisini kullanan Ricoh Gen5 baskı kafaları ile; baskı verimliliğini etkilemeden, sadece CMYK renkleri kullanarak çok doğru ve değişken damlalarla püskürtme yapılmaktadır. 7 -21 pl arasında değişen damla boyutuyla, hassas ve yüksek hızlı baskı elde edilmektedir.

Baskı Kafa Tip ve Teknolojileri

3.Değişken damla teknolojisi: Bazı kafalar farklı boyuta damlacıklar üretebilirler. Ancak aynı desen içerisinde sadece tek bir boyuta üretirler. Bu baskı kafaları aynı desen baskısı sırasında damlacık hacimlerinde dinamik değişiklikler yapamaz.

4.Değişken damla gri tonlama teknolojisi: Değişken damlacıklı son tip kafalar (Ricoh Gen5 ); aynı desen içerisinde dinamik olarak farklı boyutlarda damlacık püskürtmeye elverişlidir.

5.İKİ DEĞİŞKEN DAMLA

Farklı boyut damlaları üretebilir, Aynı desen içerisinde dinamik olarak Ancak resim/desen başına yalnızca bir boyut farklı boyutlarda damla üretebilen Bu kafalar damla hacim değişikliklerine dinamik olamaz. baskı kafası. Gri tonlamayı birden çok pasla / geçişle simüle edebilir.

6.DEĞİŞKEN DAMLA - GRAYSCALE

Aynı desen içerisinde dinamik olarak Ancak resim/desen başına yalnızca bir boyut farklı boyutlarda damla üretebilen Bu kafalar damla hacim değişikliklerine dinamik olamaz. baskı kafası.

Tasarruf

Daha önce belirtildiği gibi; light boyalar, CMYK yanında pürüzsüz tonlar oluşturmak ve bir baskının belirgin çözünürlüğünü artlrmak için kullanılır, ancak önemli ölçüde daha fazla mürekkep kullanmaya sebep olur. Değişken damlacıklı gri tonlama teknolojisi, yüksek kaliteli ve keskin hatlarla birlikte degrade geçişler ve gri tonlamaları basarken, küçük damlacıklar, daha büyük damlacıkların etrafnda ve hata içlerinde bulunacaklardır. Böylece desenin aynı görüntüsünde %30 -35 dolayında boya tasarrufu sağlanacaktlr. Light mürekkeplerle alanı yoğun doldurmak yerine, hafif alanları doldurmak için küçük noktalar kullanarak mürekkep tasarrufu sağlayacaktlr. Değişken damlacıklı gri tonlama teknolojisi ile dört renkli baskıda, light boya kullanan renkli yazıcılara kıyasla tasarruf edecektir.

Görüntü Kalitesi Kritik olduğunda: Gri Tonlama

Görüntü kalitesi, müşteri memnuniyeti için mutlak kritik faktör olduğunda, Ricoh Gen5 baskı kafal ı yazıcıların kabiliyeti olarak; gri tonlama daha yüksek seviyelerde görüntüler ve pürüzsüz süreklilik verir.

Yeni Standart

Mürekkep püskürtme teknolojisinin yan yana karşılaştlrması mutlaka bir süre gerçek çözünürlüğü nokta başına inç olarak listelemeye devam edecektir. Bir endüstrinin nihai baskı kalitesini ölçme biçimini değiştirmek kolay olmayacaktlr. Bununla birlikte, nihai görüntünün yeni bir ölçüsü olarak görünür çözünürlük ile dpi'yı karşılaştlrmaya başlamamız bile çok önemlidir. Sonuçta güzellik, müşterinin gözündedir.

TEKSTİLE DİJİTAL BASKIYA GENEL BAKIŞ


KUMAŞ

KUMAŞLAR; DOĞAL ELYAF ( PAMUK, İPEK VB. ), SENTETİK ( POLYESTER VB. ) İPLİKLER VE VİSKON GİBİ BUNLARIN KARIŞIMLARINDAN OLUŞUR. AYRICA İÇLERİNE EKLENEN BAZI İPLİK TİPLERİYLE ESNEK KUMAŞLAR OLUŞTURULUR. İPLİKLERİN KULLANILMA TİPİYLE DE; DOKUMA VE ÖRME KUMAŞLAR ELDE EDİLİR. DİJİTAL TEKSTİL BASKISI; UYGUN DİJİTAL BASKI BOYASI SEÇİLDİĞİNDE TÜM BU KUMAŞ TİPLERİNE UYGULANIR.

BOYA

KUMAŞ TİPLERİNE GÖRE DİJİTAL BOYA SEÇİMİYLE BİRLİKTE ÖN İŞLEM VE SON İŞLEM GİBİ ZAMAN, ENERJİ VE KİMYASAL MALİYETİ GETİREN İŞLEMLERDEN DE BAHSETMEK GEREKİR. DOĞAL ELYAF VE SENTETİK ELYAFLA KARIŞIMLARINDAN MAMUL KUMAŞLARA DİJİTAL PİGMENT BASKI BOYASI UYGUNDUR. BU UYGULAMADA ÖN İŞLEM ŞARTI YOKTUR. SON İŞLEM OLARAK DA POWERJET XL 7 MAKİNEYE ENTEGRE FİKSE CİHAZI YETERLİ OLMAKTADIR. KALENDER PRES DE PİGMENT BASKININ FİKSESİNDE MÜKEMMEL SONUÇ VERMEKTEDİR. POLYESTER KUMAŞA DİJİTAL BASKIDA DİJİTAL DİREKT SÜBLİME BOYASI UYGUNDUR VE ÖN İŞLEM ŞARTI YOKTUR. HATTA KUMAŞA DİREKT BASKI OLDUĞUNDAN KAĞIDA BASKI DA GEREKMEMEKTEDİR. SON İŞLEM OLARAK YİNE MAKİNEYE ENTEGRE FİKSE CİHAZI YETERLİ OLMAKTADIR. SONUÇ OLARAK; YUKARIDA BAHSEDİLEN YÖNTEMLERDE ÖN İŞLEM ( PAT UYGULAMA İŞLEMİ ), BASKI SONRASI BUHAR FİKSE, YIKAMA, SANFOR VE RAMLAMA GİBİ SON İŞLEMLERİN HİÇ BİRİNE GEREK YOKTUR. BİZ; GÜN GEÇTİKÇE YAŞLANAN DÜNYAMIZDA, ENERJİ VE SU SARFİYATINI EN AZA İNDİRGEYEN YÖNTEMLER KULLANMAMIZIN DAHA DOĞRU OLACAĞINA İNANIYORUZ. ÇOK GEREKTİĞİNDE; PİGMENT BASKIDA RENK CANLILIĞINI VE YIKAMA HASTLIĞINI ARTTIRMAK İÇİN KULLANILACAK ÖN İŞLEM SIVISININ UYGULANMASI, POWERJET C – 1800 SAYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEBİLİR. ÖN İŞLEM SIVISININ KUMAŞA TATBİKİ VE SONRASINDA AYNI CİHAZ ÜZERİNDE KURUTULMASIYLA; KUMAŞ DİJİTAL BASKIYA HAZIR HALE GELİR. TABİİ Kİ KULLANILACAK OLAN DİJİTAL BASKI MAKİNESİ TİPİ DE ÖNEMLİDİR.

MAKİNE

ÖRME VE ESNEK KUMAŞLAR İÇİN BLANKETLİ POWERJET XL 7 BASKI MAKİNESİ GEREKİRKEN, DOKUMA KUMAŞA BASKI İÇİN DAHA EKONOMİK OLAN POWERJET DS 7 BLANKETSİZ MAKİNE KULLANMAK YETERLİDİR. BU İKİ MAKİNE MODELİ, YATIRIM MALİYETİ UCUZ VE ENTEGRE FİKSELERİYLE, SAATTE 36 M2 BASKI HIZLARIYLA KOMPAKT BİR DİJİTAL KUMAŞ BASKI SİSTEMİNİ OLUŞTURMAKTADIRLAR. MAKİNELERİN 180 VE 320 cm. ENLERİNDE BASKI YAPAN TİPLERİ MEVCUTTUR. BASKI HIZI SAATTE 100 M2 OLAN BLANKETLİ POWERJET SP 8 İSE, 180 cm. ENİNDE BASKI YAPAR VE ENTEGRE FİKSE İÇERMEZ.

SONUÇ
  1. DİJİTAL METRAJ KUMAŞ BASKI; BU GÜN KULLANILAN EN SON TEKNOLOJİ OLUP, KLASİK BASKIYA GÖRE BİRÇOK AVANTAJLAR İÇERMEKTEDİR.
  • DÜŞÜK İLK YATIRIM MALİYETİ,
  • GEREKLİ OLAN ÇALIŞMA ORTAMININ BÜTÇESİNİN UYGUNLUĞU ( ÇOK GENİŞ ALAN GEREKTİRMEZ ),
  • ENERJİ GEREKSİNİMİNİN AZLIĞI,
  • AZ PERSONELLE YÜKSEK VERİM,
  • DESEN VE RENK SINIRLAMASININ OLMAMASI,
  • NUMUNE SÜRE VE MALİYETLERİNİN AZLIĞI,
  • AZ VE ÇOK METRAJDAKİ SİPARİŞLERE ANINDA CEVAP VEREBİLME,
  • UYGULAMA PRATİKLİĞİ, KOLAYLIĞI,
  • KALIP MALİYETLERİNİN VE KALIP STOKLAMANIN ORTADAN KALKMASI,
  • BOYA MUTFAĞININ ORTADAN KALKMASI.
  1. TEKSTİLDE DİJİTAL METRAJ BASKININ BÜTÜN BU OLUMLU TARAFLARI YANINDA, OLUMSUZ YANLARI DA VARDIR.
  • BASKI KAFALARININ HASSASİYETİ - KESİNLİKLE DARBE GÖRMEMELİDİR,
  • ÇALIŞMA ORTAM KOŞULLARININ ( 22-24 C. ISI VE % 50-60 NEM ) SAĞLANMASI VE SÜREKLİLİĞİ,
  • BASILACAK KUMAŞLARIN DÜZGÜN HAZIRLANMASI,
  • BLANKETLİ MAKİNELERDE BLANKET YAPIŞKANININ DÜZGÜN OLMASI,
  • EN İYİ BASKI KALİTESİ İÇİN KAFALARIN KUMAŞA OLAN 2-3 MM. YAKINLIK AYARLARININ DEĞİŞTİRİLMEMESİ,
  • KALİTELİ BASKI BOYASININ KULLANILMASI,
  • MAKİNELERE GÜNLÜK, HAFTALIK, AYLIK VE YILLIK TEMİZLİKLERLE PERYODİK BAKIMLARININ YAPILMASI,
  1. SONUÇTA; TEKSTİLDE DİJİTAL METRAJ KUMAŞ BASKISININ OLUMSUZLUKLARI, YETİŞMİŞ PERSONELİN ARTMASI, GEREKLİ ÖNEMİN VERİLMESİ VE DOĞRU BOYA KULLANIMIYLA EN AZA İNDİRGENECEK TÜRDEN OLUP, OLUMLU YANLARI ÇOK DAHA FAZLADIR. GELECEĞİN DİJİTAL OLDUĞUNU BİLEREK, DÜNYA TEKSTİL SEKTÖRÜNÜN ARTAN HIZDAKİ DİJİTAL BASKI TALEPLERİNİ KARŞILAMAK VE İŞLETMENİZE KAZANÇ SAĞLAMAK İÇİN İDEALDİR.
TEKSTİLDE DİJİTAL T-SHIRT BASKISI
  1. DİJİTAL TEKSTİL BASKI; BASKI DESENİNİN, MAKİNEYE BAĞLI BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN VE EKRANDA GÖRÜLEN NETLİKTE, EKOLOJİK, SU BAZLI, PİGMENT BOYANIN %100 PAMUK VE POLYESTER KARIŞIMLARINDAN ÜRETİLMİŞ DİKİLİ GİYSİ VEYA PARÇA KUMAŞ ÜZERİNE PÜSKÜRTÜLMESİ İLE OLUŞAN VE RENK SINIRI OLMAKSIZIN YAPILAN BASKI SİSTEMİDİR. KANSEROJEN OLMAYAN, KOKUSUZ SU BAZLI PİGMENT BOYAYLA ( 4 RENK CMYK VE BEYAZ ) YAPILAN; NEFES ALAN VE KUMAŞLA BÜTÜNLEŞEN BASKININ SONRASINDA EMPRİME BASKIDA OLDUĞU GİBİ 160 DERECEDE FİKSE GEREKMEKTEDİR.
EMPRİMEDEN ÜSTÜN
  1. DİJİTAL TEKSTİL BASKI MAKİNESİYLE BASILAN BİR DESENİN BASKI NETLİĞİ VE TUŞESİ EMPRİMEDEN İYİDİR. DIJITAL BASKI SİSTEMİNDE; EMPRİME ve ISI TRANSFER BASKIDA GEREKEN FİLM ÇIKARTMA VE KALIP HAZIRLAMA GİBİ UZUN SÜREN DETAYLI İŞLEMLERE VE BUNLARI YAPACAK ÖZEL EKİPMAN VE ELEMANLARA İHTİYAÇ YOKTUR. AYRICA DIJITAL TEKSTİL BASKIDA MİKTAR SINIRLAMASI YOKTUR VE HER BİRİNİN MALİYETİ AYNIDIR. SİPARİŞİNİZ 1 ADET, 100 ADET, 1000 ADET VE KATLARINDA OLSUN.

  2. BİLİNEN EMPRİME YÖNTEMİNDE ÇOK RENKLİ BİR DESENİN SU BAZLI BOYAYLA BASILABİLMESİ İÇİN GEREKEN 16 RENKLİ BİR AHTAPOT BASKI MAKİNASININ İLK YATIRIM BEDELİ OLDUKÇA YÜKSEKTİR. PERSONEL OLARAK BOYACI, MAKİNACI, SERİCİ VE ALICIYA İHTİYACINIZ VARDIR. BUNLAR DA HATIRI SAYILIR MALİYETLİ ELEMANLARDIR. AYRICA SUBAZLI BOYANIN KALIP ÜZERİNDE ÇALIŞMA ŞARTLARINDAN DOLAYI DEVAMLI KALIP SİLME İÇİN KAYBOLAN ZAMAN GÜNLÜK ÜRETİM MİKTARINI ETKİLEYECEKTİR. DESENİN BASILMASI İÇİN GEREKEN KALIPLARIN MALİYETLERİNİ VE HARCANAN HAZIRLIK ZAMANINI DA HESABA KATMAK GEREKİR.
UYGULAMA KOLAYLIĞI VE ENERJİ SARFİYATI
  1. DİJİTAL TEKSTİL BASKI POWERJET SİSTEMİNDE BİR DESENİN BASILMASI İÇİN TEK BİR TUŞ YETERLİDİR. MASANIZINDAKİ YAZICIDAN ÇIKTI ALMAK KADAR KOLAY. BİLGİSAYARINIZDA BASKIYA HAZIRLANMIŞ OLAN BİR DESENİ KUMAŞA BASMAK İÇİN GEREKLİ OLAN SADECE, 220 V. MONOFAZE ENERJİYE İHTİYAÇ DUYAN, BUZDOLABI KADAR ELEKRİK ENERJİSİ HARCAYAN POWERJET DİJİTAL TEKSTİL BASKI MAKİNESİ İLE BİR OPERATÖRDÜR. HATTA BİR OPERATÖR AYNI ANDA 4 POWERJET 1 VEYA 2 ADET POWERJET 2 MAKİNAYA HAKİM OLABİLİR.
İLK YATIRIM MALİYET AVANTAJI
  1. 16 RENKLİ AHTAPOT MAKİNA FİATINA ENAZ 6 ADET POWERJET 1 VEYA 3 ADET POWERJET 2 SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ. HATTA PİYASADAKİ DİĞER DİJİTAL MAKİNE MARKALARIYLA KIYASLANDIĞINDA;
BASKI SÜRELERİ VE MALİYETLERİ
  1. YAPILAN ANALİZLERE GÖRE: POWER DIGITAL BASKI BOYALARI KULLANILDIĞINDA,
EKOLOJİK ÇALIŞMA ORTAMI
  1. DİJİTAL TEKSTİL BASKI SİSTEMİ; ÖNCELİKLE DESEN FİLMİ, BASKI KALIBI GEREKTİRMEDEN, KİMYASALSIZ, TİNERSİZ, KOKUSUZ VE TEMİZ BİR ORTAMDA ÇALIŞMAYI SAĞLAMAKTADIR Kİ, ÇALIŞANLAR VE DENETLEME YAPAN FİRMALAR AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİDİR. ÜSTELİK ÇOK DAHA UCUZ BİR İLK YATIRIM BEDELİYLE ( BİR ARABA FİATINA ) VE BİR ELEMANLA ÇOK RENKLİ BASKILARIN UYGUN BİR MALİYETLE ÜRETİLMESİNE OLANAK SAĞLAMAKTADIR. FABRİKA YERİNE OFİS ORTAMINDA ÇALIŞABİLME İMKANI…
ÜRETİCİ FİRMA AVANTAJI
  1. POWERJET SİSTEMİ; İTALYA’DA 1947 DEN BERİ FALİYET GÖSTEREN; DİJİTAL KUMAŞ BASKI MAKİNELERİYLE TÜRKİYE VE DÜNYACA TANINAN MS FİRMASI TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLMİŞTİR. ONLINE VERİLEN TEKNİK SERVİS DESTEĞİYLE DÜNYADAKİ TÜM KULLANICILAR VEYA ONLARIN MÜMESİLLERİ İLE İLETİŞİM HALİNDEDİRLER.

  2. ENDÜSTRİYEL KULLANIM, SERİ ÜRETİM TEKSTİL BASKIYA UYGUN OLUP 42 X 110 CM. MAKSİMUM BASKI ALANINA SAHİP OLAN, KESİNTİSİZ ARDI ARDINA BASKI YAPABİLEN POWERJET 1 MODELİMİZ, DÜNYADA 1000 DEN FAZLA SATILMIŞ VE AVRUPA LİDERLİĞİNE YÜKSELMİŞTİR.

  3. SON OLARAK; POWERJET 2 MODELİ 100 X 100 cm. BASKI ALANI İLE RAKİPSİZDİR.

  4. BİZ DE BU MÜKEMMEL BASKI SİSTEMİNİ VE POWERJET MODEL MAKİNELERİ TEKSTİL SEKTÖRÜNE TANITMAK AMACIYLA ÖNCE KENDİ WEB SİTEMİZE EK AYRI BİR SİTE OLUŞTURDUK VE TEKSTİL PORTALDA YERİMİZİ ALDIK. HEMEN HER GÜN 4-5 BAŞVURU ALIYORUZ. AYNI GÜN CEVAP VERDİĞİMİZ BU BAŞVURULARIN SAHİPLERİ GÜN GEÇTİKÇE ARTAN BİR SAYIYLA MAKİNELERİMİZİ İŞLETMELERİNE KATMAKTADIRLAR.

TEKNOLOJİ MODA GİBİ TAKİP İSTER
  1. ÖZELLİKLE AVRUPA ÜLKELERİNE İHRACAT YAPAN KONFEKSİYON FİRMALARI BİRER BİRER MÜŞTERİMİZ OLUYORLAR. HATTA BÜNYELERİNDE BİR ÇOK AHTAPOT BASKI MAKİNASI, FLOKLAMA VE TRANSFER MAKİNALARI, SANAYİ YIKAMA TESİSİ SAHİBİ OLAN FİRMALAR BİLE… ZİRA YENİ TEKNOLOJİ MODA GİBİDİR. KAÇINILMAZ OLARAK TAKİP EDİLMELİDİR. AKSİ TAKDİRDE BULUNDUĞUNUZ ORTAMA UYUMUNUZ ZORLAŞIR, ÜRETİM MALİYETİNİZ ARTAR, ÇEŞİTLİLİKTEN UZAK, KATMA DEĞERİ FAZLA OLMAYAN İŞLERLE UĞRAŞIRSINIZ.

  2. UNUTMAYALIM Kİ, DÜNYADAKİ BU MAKİNELERDE ÜRETİLEN KOLEKSİYON VE NUMUNELERİN ÇOĞU ÜLKEMİZDEKİ KONFEKSİYON İHRACATÇILARINA TEKLİF EDİLMEKTEDİR VE EDİLECEKTİR. GELEN SİPARİŞ GERİ ÇEVRİLMEZ!

BASKI KALİTESİ
  1. SİZLERİN DE ÇOK İYİ BİLDİĞİ GİBİ, BASKIDA ÖNEMLİ OLAN NETLİK VE KALİTEDİR. MAKİNE MODELLERİMİZDE 720 / 1440 dpi BASKI ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ İLE MÜKEMMEL NETLİKTE BASKILAR ALABİLİRSİNİZ. POWERJET BASKI SİSTEMİNDE KISA SÜREDE BASKI YAPMAK UĞRUNA DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK VE MÜŞTERİLERİNİZ TARAFINDAN KABUL GÖRMEYECEK BASKI KALİTESİ ÖNERİLMEMEKTEDİR. HERKESÇE BİLİNDİĞİ GİBİ; KALİTEYLE MUKAYESE EDİLDİĞİNDE, BASKI SÜRESİ İKİNCİ PLANDA GELİR. MAKİNE SAYISINI VE ÇALIŞMA SÜRELERİNİ ARTTIRARAK BASKI KAPASİTESİNİ ARTTIRMAK MÜMKÜNDÜR. AYNI NAKIŞ MAKİNALARINDA OLDUĞU GİBİ…
BASKI KAPASİTESİ
  1. 24 SAAT ÇALIŞABİLEN POWERJET MAKİNELERDE HER VARDİYADA MAKSİMUM 2 ELEMAN ÇALIŞTIRARAK YUKARIDA BAHSİ GEÇEN 6 MAKİNAYI KONTROL EDEBİLİRSİNİZ. BÖYLE BİR İŞLETMENİN GÜNLÜK BASKI KAPASİTESİ İSE BEYAZ KUMAŞLARDA 3600 ADET, KOYU RENKLİ KUMAŞLARDA İSE 1500 ADET 30 X 30 CM. ÖLÇÜLERİNDEKİ BASKILARDIR. BU MİKTAR, BAHSETTİĞİM ÖLÇÜLERDE, ÇOK RENKLİ VE SUBAZLI BASKILAR İÇİN MÜKEMMEL BİR KAPASİTEDİR. AYRICA SU BAZLI BOYALARLA YAPILAN BU BASKILARIN ÜZERİNDE KRİSTAL TAŞ YERİ AÇMAYA SON! DESENİN İSTEDİĞİNİZ YERİNE TAŞ, VARAK TRANSFER, FLOK GİBİ UYGULAMALARI KOLAYCA YAPABİLİRSİNİZ.
İHRACATÇILARIN SEÇİMİ
  1. GENELDE; ÜRETİCİ VE İHRACATÇI FİRMALARIN BASKIYI KENDİ BÜNYELERİNE ALMAK İSTEMELERİNE RAĞMEN OLAYA SOĞUK BAKMALARININ BAŞINDA AHTAPOT MAKİNE MALİYETİNİN YÜKSEK OLMASI VE BOYACI, MAKİNECİ, SERİCİ, ALICI GİBİ KALABALIK PERSONELE İHTİYAÇ DUYULMASI VE KOKULU, KİRLİ BİR ORTAM YARATILMIŞ OLACAĞI GELMEKTEDİR. HALBUKİ KİM KENDİ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ İSTEMEZ Kİ? KİM MÜŞTERİSİYLE KAHVE İÇERKEN NUMUNESİNİ VERMEK VE SİPARİŞ ALMA SÜRECİNİ KISALTMAK İSTEMEZ Kİ? İŞTE POWERJET BUNU SİZE SAĞLAR. HER İHRACATÇININ VE EMPRİME BASKICISININ ÖNCELİKLE BİR ADET POWERJET 1 EDİNMESİ PROFESYONELLİĞİN GEREĞİDİR.
ÖZET
  1. POWERJET DIGITAL TEKSTİL BASKI MAKİNELERİ VE DÜNYANIN BU ANA KADAR ÜRETİLMİŞ EN İYİ BEYAZ BOYASI İLE UYGULANAN DİJİTAL TEKSTİL BASKININ SİZLERE SAĞLIYACAĞI İMKANLARI ÖZETLERSEK;

  2. %100 PAMUKLU ve POLYESTER KARIŞIMLARINA MİLYON RENKLİ DESEN BASKISI,
  3. DİKİLİ T-SHIRT, PANTALON ve TRİKOYA, DERİYE, SAF İPEĞE ve HAVLUYA BASKI, METAL, TAHTA, VE SERAMİK ÜZERİNE BASKI İMKANI…

  4. AZ ve ÇOK SAYIDA SİPARİŞLERE ANINDA CEVAP VEREBİLME,
  5. EKOLOJİK SU BAZLI BOYA İLE CANLI RENKLER,
  6. YIKAMADA ÇIKMAYAN, ÇATLAMAYAN ve SOLMAYAN BASKILAR,
  7. KUMAŞLA BÜTÜNLEŞEN, NEFES ALAN BASKILAR,
  8. DÜNYADAKİ EN İYİ BEYAZ BOYA İLE KOYU RENK KUMAŞLARDA BİLE CANLI RENKLER,

  9. EMPRİMEDEN DAHA NET DETAYLAR,
  10. DESEN FİLMİ, KALIP ve KİMYASALARINA SON,
  11. TÜM GRAFİK PROGRAMLARINDAN DİREKT BASKI,
  12. 360-720-1440-2880 dpi. BASKI ÇÖZÜNÜRLÜK SEÇENEKLERİ

  13. SANAYİİ BÖLGESİ İÇİNDE BULUNMADAN 220 V. İLE HEMEN İŞLETME,
  14. TEMİZ VE KOKUSUZ ÇALIŞMA ORTAMI, İŞ KAZASI RİSKİ SIFIR,
  15. DÜŞÜK İLK YATIRIM MALİYETİ ve MİNİMUM ENERJİ GEREKSİNİMİ,
  16. AZ PERSONELLE YÜKSEK VERİM ( 4 MAKİNE İÇİN 1 OPERATÖR ),
  17. AVRUPA’DA EN ÇOK TERCİH EDİLEN ve TEKSTİL BASKI TECRÜBESİ EN FAZLA OLAN MARKA,
  18. MÜKEMMEL EĞİTİM ve EN İYİ TEKNİK SERVİS…



DİJİTAL BASKININ TEKSTİLDE ARTAN BİR YOĞUNLUKTA KULLANILDIĞINI, TERCİH EDİLDİĞİNİ VE TEKSTİL BASKISININ GELECEĞİNİN DE POWERJET DIGITAL BASKI SİSTEMİ VE MAKİNELERİ İLE OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ.